<h2>ΑΣΦΑΛΕΙΑ</h2><p>Στον επαγγελματικό σας ή ιδιωτικό σας χώρο...</p> <h2>ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΛΥΣΗ</h2><p>Εγκαθιστούμε κάθε είδους σύστημα ασφαλείας...</p> <h2>ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑ</h2><p>Οικονομικά προϊόντα για όλα τα σπίτια…</p>
Previous Next
ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ

Η εταιρία μας φροντίζει για την ασφάλειά τη δική σας και της περιουσίας σας με συστήματα παρακολούθησης. Σε επικοινωνία μαζί σας βρίσκουμε τη λύση για τον δικό σας χώρο με επαγγελματικό εξοπλισμό και εξειδικευμένο, έμπειρο προσωπικό κάνουμε την ιδανική εγκατάσταση. Η εμπειρία μας στο χώρο είναι στη διάθεσή σας για να βρούμε την πιο καλή λύση με το μικρότερο κόστος για εσάς. Φροντίζουμε για την σωστή μελέτη και σχεδίαση του συστήματος ασφαλείας που σας χεριάζετε, κάνουμε εγκατάσταση και προγραμματισμό του συστήματος, περιοδικό έλεγχο και συντήρηση ώστε να εξασφαλίζουμε πάντα την σωστή λειτουργία των συστημάτων που εγκαθιστούμε.

Τα συστήματα παρακολούθησης καταγραφής και απομακρυσμένης μετάδοσης αποτελούν έναν από τους τρόπους επιτήρησης χώρων μέσω ενός κλειστού κυκλώματος τηλεόρασης, η χρήση των οποίων είναι συνεχώς αυξανόμενη. Οι νέες τεχνολογίες δίνουν την δυνατότητα τοπικής ή απομακρυσμένης παρακολούθησης και διαχείρισης εικόνας, ήχου και δεδομένων με αυτόματη ψηφιακή καταγραφή γεγονότων σε αρχεία ηλεκτρονικής μορφής.

Για να κοιμάστε ήσυχοι επικοινωνήστε μαζί μας…

ASPIDA P.KARAHALIOS SECURITY

Φραγκοπούλου 17 // Κηφισιά // Αθήνα

τηλ. 2102853483 // κιν. 6932441492 // φαξ 2102853483